Madal Bal is een biologische supermarkt met een eigen gezondheidscentrum gevestigd in een mooi, monumentaal winkelpand aan de Denneweg in Den Haag. Wij hebben bovendien een yoga- en meditatiecentrum op een tweede locatie. Bij Madal Bal willen we graag bijdragen aan een gezonder en gelukkiger leven voor onze klanten en voor onze prachtige Moeder Aarde. We geloven in de kracht van het hart en de ziel en dat gezonde voeding, meditatie, lichaamsbeweging en natuurgeneeskunde alle pijlers zijn voor een gezond en gelukkig leven en een duurzame toekomst.  

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar jongeren tussen 15-18 jaar die na school en in de avonduren beschikbaar zijn voor de volgende functie:

Winkelmedewerker M/V: Oproepbasis (0-12 uur per week) 

Wij bieden: 

 • Afwisselend werk 
 • Een prettige werksfeer  
 • Loon conform CAO 
 • Opleidingsmogelijkheden.  
 • Verbeter je eigen gezondheid met de kennis die je bij ons opdoet! 
 • Leuk contact met de klanten [Symbool] 

Wij vragen: 

 • Volledige beheersing Nederlandse taal 
 • Affiniteit met biologische voeding 
 • Goede communicatieve vaardigheden 
 • Klantvriendelijke houding 
 • Aanpakkersmentaliteit  

Ben jij die enthousiaste medewerker met affiniteit voor biologische voeding en heb jij interesse in deze functie? Stuur dan voor 15 februari een e-mail met daarin jouw CV en een motivatie brief naar Pradeep, pradeephoogakker@madalbal.nl of naar Madal Bal t.a.v. Pradeep Hoogakker, Denneweg 126b, 2514 CL, Den Haag. 

Voor verdere informatie over ons bedrijf verwijzen wij je graag door naar onze websites www.madalbalshop.com en www.deruimtedenhaag.nl Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen. Pradeep zal je vragen graag beantwoorden via het bovenstaande e-mailadres. 

Abonneer u op onze nieuwsbrief

We houden je met alle liefde op de hoogte van de laatste aanbiedingen, nieuwtjes, recepten en activiteiten binnen Madal Bal.

Je bent met succes geabonneerd!