Bowen therapeut / Massage therapeut

Ignas heeft inmiddels al meer dan 30 jaar ervaring met het behandelen van allerlei fysiek ongemak. Na als tiener begonnen te zijn met het masseren van familie en vrienden, was hij na zijn studie werkzaam als Fysiotherapeut, ruim 7 jaar als masseur in de sauna en zo’n 7 jaar in een groepspraktijk als massagetherapeut. Sinds 2014 is daar de Bowen therapie bijgekomen. Via zachte impulsen aan de bindweefselstructuren van het lichaam wordt het lichaam aangespoord om oplossingen te vinden op weg naar zo optimaal mogelijk functioneren. Je kunt dan ook gerust stellen dat het een natuurlijke geneeswijze is die overigens ook nog eens zeer breed inzetbaar is en geschikt voor alle leeftijden. Sinds april 2016 voert Ignas zijn praktijk bij Madal Bal.

“Naast het masseren dat ik nog altijd met veel plezier doe is het werken met de bindweefselverbindingen in het lichaam voor mij buitengewoon fascinerend en inspirerend. Het is prachtig om te zien hoe met deze milde impulsen mensen soms na jaren tobben een betere kwaliteit van leven kunnen ervaren terwijl het daarnaast bij acute problemen in een paar minuten verlichting kan bieden.”

Abonneer u op onze nieuwsbrief

We houden je met alle liefde op de hoogte van de laatste aanbiedingen, nieuwtjes, recepten en activiteiten binnen Madal Bal.

Je bent met succes geabonneerd!