Anouk Dijkstra

“Where all kids collect their complete potential and qualities”

Leef jij je maximale leven?

Veel mensen willen graag het maximale uit het leven halen en in contact komen met jezelf en de ander. Soms gaat dit vanzelf en soms is dit moeilijk doordat er dingen op ons pad komen die ons hierin kunnen tegenhouden of belemmeren. De weg vinden naar je eigen pad “je hart” of juist nog beter gebruik maken van de kwaliteiten die je hebt; dat is waar Regenboogdroom voor staat.

Vanuit je hart leven gaat immers veel gemakkelijker. Jij past je niet aan maar creëert vanuit je eigen harten kracht je eigen wereld en Regenboogkleuren. Bij Regenboogdroom helpen we je los te komen van conditioneringen en patronen zodat jij je werkelijke droom kan leven!

Deze maand zijn wij met veel enthousiasme begonnen op de locatie van Madal Bal aan de Denneweg. Ik hoop veel mensen te mogen inspireren volledig het eigen pad te bewandelen vanuit kracht en intrinsieke motivatie; het werkelijke pad dat bij jou past.

Welke regenboog laag spreekt je aan?

Regenboogsessies

Vergroten innerlijke kracht en zelfbewustzijn, Verbeteren emotie regulatie en hart bewustzijn en healing & spirit development (ancient wisdom Zuid-America).

Bijles/ Coaching voor kinderen

Taal, Rekenen, Zelfacceptatie & Emotie regulatie Training / eigen kracht vergroten.

Regenboog Summer School

In de grote vakantie organiseren wij een Regenboog Summer School. Tijdens deze zomer school werken wij aan de ontwikkeling van alle Regenbooglagen bij de kinderen met als doel beter te verbinden met het eigen hart en eigen kracht. ( 3 á 4 dag delen met o.a. meditatie voor kinderen, muziek vanuit het hart, poëzie, eigen kook kracht en toneelspelen).

Inschrijven voor 1 juni via ajleur@hotmail.com

  • Voor informatie of boekingen: Email: ajleur@hotmail.com /
    tel 0613474964
  • Anouk schreef eerder o.a. “De geboorte van de perfecte ik” en het boek “Schoonheid is jezelf zijn”. Dit laatste boek werd landelijk gelanceerd met ondersteuning van diverse stichtingen en gaf Nederland een werkelijk beeld over schoonheid en zelfacceptatie van vrouwen.

Maak een afspraak met Anouk

Privacy notice

12 + 14 =

Abonneer u op onze nieuwsbrief

We houden je met alle liefde op de hoogte van de laatste aanbiedingen, nieuwtjes, recepten en activiteiten binnen Madal Bal.

Bedankt dat u zich ingeschreven hebt voor onze nieuwsbrief!