Health Coach

“Body and mind in balance.” Roxanne is een health coach en begeleidt mensen naar een bewuste en gezonde leefstijl zonder het een doel op zichzelf te maken. Het echte doel is gelukkig zijn! Vanzelfsprekend draagt gezond zijn daar een belangrijk stuk aan bij. Om een betere algehele gezondheid te bereiken helpt Roxanne mensen naar een gezond eetpatroon, betere motivatie, het energieniveau in balans te brengen, passende beweging en het balanceren van het lichaamsgewicht.

Roxanne werkt met een gratis intake gesprek waarin jij je gezondheidsdoelen uitlegt en Roxanne een uitgebreide gezondheidsanalyse doet. Daarop baseert ze een persoonlijk stappenplan voor je om deze doelen te bereiken en uitlegt hoe ze je daarin kan ondersteunen. Daarna is de keus aan jou 🙂

Roxanne is een health coach vanuit persoonlijke passie en overtuiging. We kennen haar al jaren als een vriend van de winkel. We kunnen uit ervaring zeggen; Roxanne brengt in de praktijk wat ze voorstaat! Naast dat ze goed is in haar vak schrijft ze regelmatig voor onze nieuwsbrief en geeft workshops in ons health centre om mensen te inspireren en informeren over een gezonde leefstijl.

 

Maak een afspraak met Roxanne

Privacy notice

5 + 11 =

Abonneer u op onze nieuwsbrief

We houden je met alle liefde op de hoogte van de laatste aanbiedingen, nieuwtjes, recepten en activiteiten binnen Madal Bal.

Je bent met succes geabonneerd!