Ayurvedisch/Indiase Massage Therapist

Mijn naam is Saskia Hoeseni, ik ben geboren in 1981, ben getrouwd en heb een zoon.

Na een spirituele zoektocht besloot ik mijn leven 180 graden te veranderen en ben ik mij in diverse richtingen gaan ontwikkelen om daarmee een tegenwicht te kunnen bieden aan een maatschappij die steeds meer vraagt, steeds sneller wil en steeds verder lijkt te verharden. Zo heb ik onder andere de training Mindfulness & Compassiecoach, Yoga Foundation, Yoga Personal Development, Indiase Traditionele Hoofdmassage en de training Ayurvedische massage gevolgd.

In de Ayurvedische massage komen al mijn interesses samen: yoga, meditatie, mindfulness, masseren en helen. Door mijn spirituele zoektocht en die trainingen ben ik dicht bij mezelf gekomen en kwam ik erachter dat ik steeds meer vanuit zorg en groei wil werken; goed voor jezelf zorgen en daardoor ook goed voor anderen kunnen zorgen. De wisselwerking tijdens een massage vind ik heel mooi. Massage is voor mij verbinding maken waarbij je zowel lichamelijk als geestelijk ontspant, maar waarbij je ook door het in openheid delen van ervaring en informatie elkaars groei en ontwikkeling stimuleert. Ayurvedische massage is een energetische massage waarbij specifieke punten op het lichaam (marmapunten) worden gestimuleerd waardoor je energie beter gaat stromen en je helemaal ontspant. Het stimuleert het zelfgenezend vermogen, werkt verjongend en verwijdert afvalstoffen uit je lichaam. Een massage van een half uur is 35 euro, een massage van een uur is 59 euro en de kennismakingsprijs voor een volledige Ayurvedische massage van anderhalf uur is 79 euro.
Naast Ayurvedische massage geef ik ook Indiase traditionele hoofdmassage. Indiase Traditionele Hoofdmassage is een korte massage van 30 minuten over de kleren heen van handen, armen, nek en hoofd om ervoor te zorgen dat blokkades opgeheven worden en spanningsophopingen verlichting krijgen waardoor men beter gaat functioneren. Normale prijs is 35 euro. Als je met z’n tweeën komt krijg je allebei 5 euro korting.

Neem tijd voor jezelf en gun jezelf een moment van rust. Boek een Ayurvedische massage of een Indiase traditionele hoofdmassage en voel wat het met je doet.

Je kunt me mailen voor een afspraak: info@touchofoneness.nl of appen 06-413 25 690. Ik ben beschikbaar op de vrijdagen vanaf 1 februari 2019 van 16.00 uur tot 20.00 uur.

Ik verheug me op je komst.

Liefs, Saskia Hoeseni

Maak een afspraak met Saskia

Privacy notice

4 + 2 =

Abonneer u op onze nieuwsbrief

We houden je met alle liefde op de hoogte van de laatste aanbiedingen, nieuwtjes, recepten en activiteiten binnen Madal Bal.

Je bent met succes geabonneerd!