Sinds kort heeft MADAL BAL ook een aantal hoogwaardige Biologische Alcoholvrijewijnenin het assortiment. Zo is er een soepele fruitige Bordeaux, een pittige droge witte wijn, een frisse rosé met mooie afdronk, een heel toegankelijke en vriendelijke mousserende witte wijn en een aangename volzachte mousserende rosé. Afgezien van de Bordeaux komen de wijnen uit de Bergerac in Frankrijk.

De wijnen worden geproduceerd met behulp van de meest moderne en efficiënte dealcoholiserings-methoden door de Duitse producent Weinkönig. De dealcoholisering vindt plaats op een bijzonder zachte wijze in een vacuüm, waarbij de wijnen worden verwarmd tot slechts 28°C. Reeds bij deze lage temperaturen is het mogelijk, zelfs vluchtige aromastoffen die anders verloren zouden gaan tijdens de dealcoholisering, in de wijn te behouden. In het ‘aroma-herstel’ worden de aromastoffen verzameld en opnieuw aan de gedealcoholiseerde wijn toegevoegd. Deze procedure wordt uitgevoerd in een paar minuten en is daarom zeer effectief.

Door die dealcoholisering hebben deze wijnen slechts 1/3 van de calorieën ten opzichte van ‘normale’ (mousserende) wijn. Kortom: genieten van een biologische alcoholvrije wijn met respect voor de natuur en uw gezondheid.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

We houden je met alle liefde op de hoogte van de laatste aanbiedingen, nieuwtjes, recepten en activiteiten binnen Madal Bal.

Je bent met succes geabonneerd!