Door Leila

Soyana werd in 1981 opgericht door Walter Dänzer en is een bijzonder en vooruitstrevend Zwitsers bedrijf van vrienden van ons. De plantaardige alternatieven voor vlees die zij op de markt brachten waren een primeur in Zwitserland. Dänzer en zijn team hebben meer dan 100 veganistische en biologische producten ontwikkeld. Deze kwalitatieve biologische producten zijn populair in de natuurvoedingswinkels in Zwitserland en omringende landen.

Geïnspireerd door de ontdekkingen van Masaru Emoto (op het gebied van energie in water) richtte Walter Dänzer in 1996 zijn eigen laboratorium op. Hier werd de kwaliteit en waarde van voedsel onderzocht, waarna hij een techniek ontwikkelde waarmee de verborgen kracht in voedsel waarneembaar werd. In het boek “The Invisible Power within Foods” wordt zijn kristallisatie techniek geïntroduceerd, welke de interne orde binnenin voedsel onthuld door middel van prachtig sprekende foto’s. De kwaliteit in het voedsel wordt zichtbaar, niet alleen voor deskundigen, maar voor iedereen! De informatie in dit boek helpt je kwalitatief voedsel te herkennen en geeft je de vrijheid om een eigen bewuste keuze te maken tijdens het doen van de boodschappen.

Dänzer: “Ik heb ontdekt dat biologisch voedsel een geweldig mooie levensenergie bezit. Terwijl de levenskracht van niet-biologisch voedsel doorgaans verzwakt, verstoord en vernietigd is. Aangezien ik dit belangrijk vond wilde ik dit met jou delen, zodat je onderlegde keuzes kunt maken.” Meer informatie over dit bijzondere boek vind je hier: http://organic-nonorganic.info/

Het boek is ook te vinden in de winkel, evenals een aantal producten van Soyana. Zo hebben wij Soyananda: een roomsmeerkaas. De veganistische lijn Soyananda bestaat uit verse gefermenteerde bio-soja alternatieven voor kaas, room en yoghurt. De producten zijn rijk aan omega 3 en bevatten gezonde bacteriën vanwege het fermentatieproces. Zelf vind ik de roomsmeerkaas echt een goede vervanger; heerlijk voor op of door een maaltijd, maar ook als broodbeleg. Daarnaast hebben wij op dit moment twee smaken van Veganella (naturel en gerookt). Veganella is gemaakt van cashewnoten en kan een alternatief zijn voor mozzarella. Deze worstjes zijn ook lekker voor op brood, door de salade of om te smelten op een pizza (deze laatste optie vind ik zelf geweldig)!

Al met al is Soyana een bewust merk met hoogwaardige ingrediënten en een goede smaak. Echt superkwaliteit!!

Abonneer u op onze nieuwsbrief

We houden je met alle liefde op de hoogte van de laatste aanbiedingen, nieuwtjes, recepten en activiteiten binnen Madal Bal.

Je bent met succes geabonneerd!