Wist je dat meer dan één miljoen mensen in Nederland zich erg eenzaam voelt?
Daarom is Chi Natural Life gestart met het project: “Aromasseurs, Doing Good”! Samen met onze professionals willen we een bijdrage leveren aan mensen die heel blij zouden zijn met aandacht en contact. Met de Aromasseurs hopen wij samen bij te dragen aan het oplossen van een groot maatschappelijk probleem. Dit doen we door met verschillende teams van Aromasseurs door heel Nederland handmassages te gaan geven. Er zijn in een korte tijd al meer dan 300handmassages gegeven!

De huid is ons grootste orgaan en dus ons meest omvangrijke zintuig. Lichamelijk contact behoort tot onze primaire levensbehoeften. Aanraking is fundamenteel voor de kwaliteit van het leven. Eenzame mensen ervaren dit nooit of nauwelijks meer met als gevolg dat veel mensen zich nog eenzamer voelen. Massage is een doeltreffende manier om zowel de psychische als lichamelijke gezondheid te bevorderen. Daarnaast is een handmassage een laagdrempelige manier van aanraken én van contact maken.

Het project is continue op zoek naar professionals die in regionale teams hun bijdrage willen leveren in de vorm van handmassages. Doe jij mee? Op de website www.aromasseurs.nlkun je een e-mailadres achterlaten om op de hoogte te blijven van het project. Volg het project op Facebook (@Aromasseurs) voor het laatste nieuws. Om aromasseur te worden kun je je aanmelden voor een landelijke kick-off waarin je alle info krijgt over het project en een demonstratie van de Aromasseur handmassage.

Samen staan we sterk tegen eenzaamheid!
Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door Chi Natural Life. 

Abonneer u op onze nieuwsbrief

We houden je met alle liefde op de hoogte van de laatste aanbiedingen, nieuwtjes, recepten en activiteiten binnen Madal Bal.

Je bent met succes geabonneerd!