Een full body work-out in maar 20 minuten tijd doet u met deMiha Bodytec apparatuur. Miha Bodytec is een zeer efficiënte manier van ‘weerstandstraining’ geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Tijdens deze EMS-workout worden door middel van laag frequente elektrische impulsende spieren in het lichaam effectief gestimuleerd. De electro-spier-stimulatie(EMS) zorgt ervoor dat alle belangrijke spiergroepen (armen, benen,billen, buik, borst en de hele rug) simultaanworden getraind.

Met Miha Bodytec wordt in korte tijd het spierweefsel opgebouwd, het metabolisme gestimuleerd, onderhuids vetweefsel gestroomlijnd ende huid verstevigd. Miha Bodyec wordt ook toegepast bij fysiotherapieen revalidatie.

In het Health Centre van Madal Bal laat ik Roxanne Springer u graag kennismaken met deze efficiënte manier van trainen door middel van de Miha Bodytec apparatuur. U kunt dan het gevoel van de training zelf ervaren en graagvertel ik u meer over deze efficiënte manier van trainen.

Wanneer:

Vrijdag 18 januari 08:30 – 18:00 uur

Zaterdag 19 januari 08:30 – 18:00 uur

Kosten:

10 euro (graag contant overhandigen voor de proefles).

Aanmelden:

Aanmelden kan telefonisch via het telefoonnummer 06-10937353 of stuur een e-mail naar info@welzijnspraktijkhooigracht.nl

Een afspraak is individueel en duurt 45 minuten. Graag in uw aanmelding een voorkeur voor een dag/tijd aangeven.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

We houden je met alle liefde op de hoogte van de laatste aanbiedingen, nieuwtjes, recepten en activiteiten binnen Madal Bal.

Je bent met succes geabonneerd!