Iedereen houdt van ijs, maar helaas is dit voor de vegans onder ons wat moeilijker. En jullie verdienen juist een ultiem verwenmomentje!

Gelukkig hebben wij het antwoord. Vanaf deze week exclusief in onze winkel: Quinua Real Ice Cream! Quinua Real Ice Cream is een biologisch en veganistisch product gemaakt van quinoa- en rijstmelk. Dit heerlijke ijs is gezoet met rijststroop, agave-inuline en maisstroop. De quinoa melk komt van de meest hoogwaardige quinoa uit Bolivia. Dit ras heet ook wel ‘royal quinoa’.

Royal Quinoa is heel bijzonder en om wel vier redenen!

1) Royal Quinoa is veel groter, krokanter en lichter dan gewone quinoa. 2) Royal Quinoa wordt van te woren gewassen en is daarom niet bitter zoals de meeste andere quinoa. 3) Royal Quinoa wordt maar op een plek op aarde verbouwd, namelijk the Bolivian Salt Flats. Dit gebied produceert de puurste en meest voedzame vorm van quinoa!  4) Red Royal Quinoa werd vroeger gebruiken voor het verbeteren van het uithoudingsvermogen van Inca soldaten vanwege het hoge proteïne gehalte.

Nieuwsgierig geworden? Het product is nu exclusief  bij Madal Bal verkrijgbaar! Let op: dit product is nog nergens anders in Nederland te vinden! Dit overheerlijke vegan ijs is verkrijgbaar in de smaken: kokos en cocoa! Wij zijn erg benieuwd naar jullie mening. Probeer het product en geef je mening via onze Facebookpaginaof  stuur een email naar healthcentre@madalbalshop.com. Onder alle deelnemers verloten we een gratis bakje Real Quinua ijs ten waarde van €6.95!

Je kan je mening geven tot en met 23 augustus!

Abonneer u op onze nieuwsbrief

We houden je met alle liefde op de hoogte van de laatste aanbiedingen, nieuwtjes, recepten en activiteiten binnen Madal Bal.

Je bent met succes geabonneerd!