Imkerij De Traay is jullie misschien wel bekend?  De Traay is een Nederlandse imkerij die al meer dan 40 jaar biologische honing uit Nederland verhandeld. Het bedrijf is inmiddels veel groter geworden en verhandeld nu ook biologische honing uit andere landen, zoals: Frankrijk, Griekenland en Nieuw-Zeeland (van zowel de Nederlandse als de buitenlandse biologische honing verkopen wij meerdere soorten in onze winkel).

Normen van De Traay

Aangezien De Traay altijd bezig is met de leefomgeving van mens en dier houden zij zich aan zelf opgestelde normen. Ten eerste, wil De Traay de belasting van het milieu te minimaliseren. Daarom koopt De Traay de honing echter zoveel mogelijk van Europese imkerijen. Ten tweede,  kiest De Traay ervoor om enkel samen te werken met imkers die zich houden aan de hoogste normen. Deze imkers houden rekening met het leefmilieu van mensen, bijen en planten. Ten derde, is  De Traay ook actief betrokken bij het verbeteren van het leefmilieu van de bijen.

Bee Honest Cosmetics

Wat je misschien nog niet wist is dat honing al eeuwenlang wordt gebruikt in de dagelijkse verzorging. Daarom is De Traay naast biologische honing ook Cosmetische producten met biologische honing gaan ontwikkelen. Deze producten hebben sinds dit jaar een nieuwe uitstraling en nieuwe naam: Bee Honest. Want, zoals zei dit zelf benoemen: ‘Honest refereert bovendien naar lief (honey) en dat willen wij zijn voor de natuur en onszelf en naar eerlijk en dat zijn wij met de ingrediënten en intenties. Met Bee honest cosmetics gaan we een stap verder dan natuurlijk en bio: in de producten waar honing in wordt gebruikt, zit biologische fairtrade honing en we ondersteunen projecten die de natuur en de bijen een handje helpen.’

Bee Honest Actie

Ben je benieuwd naar de Bee Honest producten? Kom dan naar onze winkel en probeer ze eens uit. Tot en met 2 december 2018 heb je namelijk 20% korting op alle Bee Honest Bad en Douche.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

We houden je met alle liefde op de hoogte van de laatste aanbiedingen, nieuwtjes, recepten en activiteiten binnen Madal Bal.

Je bent met succes geabonneerd!