Ben je al bekend met appelazijn? Misschien ken je het als smaakversterker uit de keuken, als verzorging voor je huid en haar, als hulp middel om af te vallen of als schoonmaakmiddel in huis. Een echt wondermiddel dus! Maar hoe ontstaat appelazijn? Waarom kun je beter de troebele versie kopen? En waarom is Bragg Apple Cider Vinegar de nummer 1 appelazijn in de wereld? Het antwoord op deze vragen en nog veel meer lees je in onze blog.

Hoe ontstaat appelazijn?

Appelazijn ontstaat door de gisting van appels. Tijdens dit proces worden de suikers, van in dit geval de appels, door bacteriën en enzymen omgezet in alcohol. Naarmate de gisting vordert verandert de alcohol in azijn. Het azijn dat nu is ontstaan is ongefilterd en daardoor, in tegenstelling tot wat je gewend bent, nog steeds troebel. Doordat het azijn ongefilterd is blijven veel belangrijke stoffen, zoals vitaminen, mineralen, enzymen en aminozuren behouden, zoals de vitamine A,B,C en E en de mineralen Calcium, kalium en Magnesium. We raden je daarom aan een ongefilterde appelazijn aan te schaffen. Koop je toch een gefilterde appelazijn, houd er dan rekening mee dat veel van deze stoffen verloren zijn gegaan. Deze appelazijn zal als schoonmaakmiddel waarschijnlijk goed werken, maar voor de verzorging van huid en haar weinig zal dit product minder effectief zijn.

Waarom Bragg Apple Cider Vinegar de nummer 1 is?

Het appelazijn van Bragg Apple Cider Vinegar wordt wereldwijd gezien als de nummer 1 appelazijn. Er zijn veel positieve meningen over Bragg Apple Cider Vinegar. Zo zijn ook veel celebrities, zoals Scarlett Johansson, Victoria Beckham en Katy Perry, erg lovend over het product. Ze gebruiken het dagelijks voor verscheidene doeleinden. Maar waarom Bragg in plaats van een andere appelazijn? Wat dit merk zo anders maakt dan de andere merken is het feit dat dit appelazijn gemaakt is van 100% biologische appels, ongefilterd is, niet verhit is en ongepasteuriseerd. Hierdoor is “de moeder” in takt gebleven. Welke de basis is van alle gezondheidsvoordelen van appelazijn. Dit komt de kwaliteit en het effect van het appelazijn ten goede. Zo blijven alle hierboven beschreven vitaminen, mineralen, enzymen en aminozuren behouden.

Bragg bij Madal Bal

Bragg Organic Apple Cider Vinegar is al enige tijd te verkrijgen bij in de Madal Bal store, maar sinds korte tijd ook op www.madalbalshop.com.Wil je meer weten over Braggs Organic Apple Cider Vinegar? Ga dan naar www.bragg.comof kom naar onze winkel en vraag onze medewerkers om meer informatie.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

We houden je met alle liefde op de hoogte van de laatste aanbiedingen, nieuwtjes, recepten en activiteiten binnen Madal Bal.

Je bent met succes geabonneerd!