Recentelijk hebben we twee Ojas-EcoBionizers in de Madal Bal Shop geplaatst. De EcoBionizer heeft een unieke filter met twee componenten; een krachtige elektrostatische filter en ook een geactiveerde koolstoffilter. Dankzij de uitstoot van ionen zijn de filters in staat om zware verontreinigingen en stofdeeltjes (fijnstof) uit de lucht op te nemen en te verwijderen. Deze technologie wordt ook gebruikt in operatiekamers in Zwitserse ziekenhuizen.
 
De Ojas-EcoBionizer helpt bij het afbreken en vernietigen van allergenen, schadelijke gassen, bacteriën en virussen in de lucht, hierdoor wordt de lucht in je huis, kantoor en dus ook bij ons in de winkel effectief gezuiverd. Daarnaast worden onprettige luchtjes en vluchtige organische stoffen (volatile organic compounds – VOC), vaak veroorzaakt door gevaarlijke chemische ontgassing, geneutraliseerd en vervangen door een frisse en verkwikkende omgevingslucht.
 
De Ojas-EcoBionizer is de afgelopen 40 jaar ontwikkeld mede dankzij diverse innovaties op het gebied van lucht ionisatie en produceert zowel negatieve als positieve ionen in de exacte verhouding die het beste is voor een natuurlijke en gezonde omgeving en laat je lucht ervaren alsof je buiten in de natuur bent. Deze gepatenteerde Zwitserse technologie controleert nauwkeurig de ionen verhouding voor het maximale voordeel voor mens, dier en plant.
 
De sleutel tot revitalisering van de omgeving ligt in de kern van de Ojas-EcoBionizer. In deze kern is de revitalisering van de Ojas opgeslagen. De lucht die er doorheen stroomt is doordrongen van de Ojas revitalisering, komt in een coherente harmonische toestand en verspreidt een zeer subtiele energie die weldadig is voor onze adem, longen en cellen.
 
Elektrisch geladen fijnstof is een vorm van elektrosmog. Door de fijnstof te reinigen is er ook geen elektrisch geladen fijnstof meer in de ruimte. Door de VOC’s te neutraliseren, zijn er ook geen elektro-chemische reacties meer met elektrisch geladen fijnstof. Deze elektrisch geladen fijnstof is verantwoordelijk voor een groot aantal allergieën.
 
We nodigen je uit om deze frisse en gezuiverde lucht te ervaren in de Madal Bal Shop. Het is momenteel lastig om naar de Alpen te reizen, dus hebben wij de Alpen naar de Denneweg gebracht! Deze Eco-Bionizers zijn bij ons ook te koop, voor een prijs van €1250. Niet goedkoop, maar een goede investering in uw gezondheid! Het filter dient elk half jaar vervangen te worden.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

We houden je met alle liefde op de hoogte van de laatste aanbiedingen, nieuwtjes, recepten en activiteiten binnen Madal Bal.

Je bent met succes geabonneerd!